"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PYD'den 'ÖSO' açıklaması

24 Ekim 2014, Cuma 15:25
PYD lideri Salih Müslim, ÖSO'yla Kobani'ye savaşçı göndereceğine dair bir anlaşma olmadığını açıkladı.

Reuters'in haberine göre PYD Eş Başkanı Salih Müslim, Kobani'ye destek olacağı açıklanan ÖSO ile herhangib bir anlaşma yapılmadığını söyledi. Müslim açıklamasında 'ÖSO Kobani'ye savaşçı göndermek yerine IŞİD ile mücadelede ikinci cepheyi açmalı' dedi.

''ÖSO İLE İŞBİRLİĞİ YAPABİLİRİZ''

Aynı zamanda Kanal 24'e bağlanan Salih Müslim, burada yaptığı açıklamada, Özgür Suriye Ordusu ile işbirliği yapabileceklerini açıkladı. Türkiye ile her zamana dostluk bağlarının güçlü olduğunu belirten Müslim, hiçbir şekilde düşmanlık etmediklerini söyledi.ABD'nin silah yardımının bir kısmının IŞİD'in eline geçtiğini aktaran Müslim, ABD ile sürekli temasta olduklarını söyledi.

PEŞMERGEYLE ORTAK YÖNETİM OLACAK MI?

Peşmergeler bir siyasi oluşum değildir. Kendi konularında uzmandılar. Bu işin politik bir boyutu olmayacak. Beraber bir tehlikeye karşı duracağız. Biz hiçbir zaman Türkiye'ye karşı değiliz. Biraz birlik olalım her şeyi yapabiliriz. 

Okunma Sayısı: 896
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı