"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rabia Naz’ın babası adalet arıyor

25 Mart 2019, Pazartesi
Giresun’da yaşayan Şaban Vatan, kızı Rabia Naz’ın intihar sonucu değil, bir aracın çarpması sonucu öldüğüne inanıyor.

Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan’ın gözaltına alındığı aktarıldı.

Baba Vatan’ın avukatları bu bilgiyi doğruladı. Ancak Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı gözaltı kararının bulunmadığını, Şaban Vatan hakkında aile çevresinden şikâyetler bulunduğunu, psikolojik durumunun tesbiti için hastaneye sevk edildiğini açıkladı.

Son olarak avukat Emel Bodur Kılıç, Şaban Vatan’ın serbest bırakıldığını duyurdu. Olaylar, Giresun’da yaşayan 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın, 12 Nisan 2018’de evlerinin önünde ağır yaralı olarak bulunmasıyla başladı. Hastaneye kaldırılan küçük kız, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Rabia Naz’ın ölümü kayıtlara intihar olarak geçti. Baba Şaban Vatan ise kızının intihar sonucu değil, bir aracın çarpması dolayısıyla öldüğünü savunuyor.

Şaban Vatan, kızının ölümüne sebep olan aracı, Giresun’un Eynesil ilçesinin AKP’li belediye başkanı Coşkun Somuncuoğlu’nun yeğeninin kullandığını iddia ediyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken baba Vatan, olayın üzerinin örtülmeye çalışıldığını iddia ediyor. 

Etiketler: giresun, rabia naz
Okunma Sayısı: 2089
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı