"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rahmet bayramı Can Kardeş’te

04 Temmuz 2016, Pazartesi
Can Kardeş Dergisi Temmuz sayısı Ramazan Bayramı heyecanıyla minik okurlarını sayfalarına bekliyor.

Ramazan Bayramı heyecanını okurlarıyla paylaşan Can Kardeş’in Temmuz sayısı çıktı. Bayramı rahmet olarak ele alan derginin bu ayki konuları yine birbirinden eğlenceli. İsmail Tezer’in kaleminden “Bayram da rahmettir” başlıklı yazısında Arif’in bayram heyecanı aktarılıyor. Arif ikinci bayramını da namaz kılmaya karar verdiğinde yaşıyor.

Demirhan Kadıoğlu’nun fırçasından, Bizim Can, Uçan Çocuk ve Vız Vız Arı yeni macera ile Can Kardeş sayfalarında yerini aldı. Ha unutmadan, Vız Vız Arı, Nasreddin Hoca ile karşı karşıya geliyor. Bakalım aralarında ne geçiyor? Bilmece-Bulmaca, Çizgi Kıssalar, Test ve Genç Yazar ve Çizerler… Daha fazlası için Can Kardeş, en iyi kardeşiniz.

Bu ay sevimli ahtapotlar bizlerle

Fatma Beyza Tütüncüoğlu’nun naif kaleminden, “Domates biber hayrete değer” yazısında tatilde köye giden Betül’ün yaşadığı macerayı soluksuz okuyacaksınız! Hasat bir mu’cizedir; Demirhan Kadıoğlu, ekmeğin sofraya geliş sürecini aşama aşama aktarıyor. Bir ekmek için kimler ter akıtıyor, öğreneceksiniz. Faaliyet köşesinde Şule Gülgün hem eğitici hem de eğlenceli bir kuğu tasarımı ile sayfalarda yerini aldı. Makasınız ve ipliğiniz hazırsa, buyrun! İrem Demir’in kaleme aldığı Hayvanlar Alemi köşesi, ilginç bir hayvanı konuk ediyor; ahtapot. Masal ve hikâyelerde öcü gibi gösterilen, ama denizlerin en sakin bireylerinden olan sevimli ahtapotun bakalım, ne gibi özellikleri varmış, hep birlikte okuyacağız. Bu ay Nasreddin Hoca’yı anma faaliyetleri çerçevesinde karikatürist Ahmet Çakıl, sayfalarını Nasreddin Hoca Şenliği’ne ayırdı.

Yeni Asya Kültür Sanat Servisi

Etiketler: can kardeş
Okunma Sayısı: 1649
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı