"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rakamlarla Nusaybin'deki terör operasyonu

16 Mart 2016, Çarşamba 12:03
Kırsaldaki saldırılarını şehirlere taşıyan terör örgütü PKK mensuplarına yönelik Mardin'in Nusaybin ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından önceki gün TSK ve emniyet unsurlarınca başlatılan müşterek operasyon sürüyor.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden PKK'lı teröristlere yönelik operasyon sürüyor.

Şimdiye kadar bir polis memurunun şehit olduğu, 3 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon kapsamında bazı bölgelerde kontrolü sağlayan güvenlik güçleri, yollardaki barikatları kaldırıp teröristlerce kullanılan evlerde arama yapıyor.

Sağlık hizmetleri devam ediyor

Evlerini terk etmeyerek ilçede yaşamını sürdürmeye devam eden vatandaşlara sağlık hizmetlerinin kesintisiz sunulması için de önlemler alındı.

Nusaybin Devlet Hastanesinde hasta kabulü sürerken, ilçede bir nöbetçi eczane açık tutuluyor. Mardin Valiliği tarafından yeterli erzak, içme ve kullanma suyu, çocuk bezi ve maması dahil hijyen setlerinin temin edildiği ilçede gebelere, aşı takibi yapılan bebeklere ve kronik hastalığı olan vatandaşlara ilişkin tedbirler de alındı.

AA

Okunma Sayısı: 1262
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı