"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rantiyecilerin şantiyesinde olmayacağız

29 Ekim 2018, Pazartesi 22:02
İYİ Partililer, Genel Başkan Akşener, “Dünyaya beton ve inşaat olarak baktıkları için resepsiyonu İstanbul’daki şantiyeye taşıyorlar. Rantiyecilerin şantiyesinde olmayacağız” dedi.

İYİ Partililer, Genel Başkan Akşener’le birlikte Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için 1. Meclis’te partililerle bir araya geldi. Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun İstanbul’da yapılmasını eleştiren Akşener, “Dünyaya beton ve inşaat olarak baktıkları için resepsiyonu İstanbul’daki şantiyeye taşıyorlar. Rantiyecilerin şantiyesinde olmayacağız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhuriyetin 95. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, 40 milletvekili ile Ankara Ulus’taki 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’nun İstanbul’daki 3. havalimanı açılışında yapılmasına tepki gösteren Akşener, “Bir kez daha tekrar ediyorum, Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yaşının kutlanacağı yer Ankara’dır” dedi.

Mücahit gelip müteahhit olanlar

​”Bugün sahip olduğumuz en büyük kıymetlerden Cumhuriyetimiz 95. yaşına giriyor, kutlu olsun” diyen Akşener, şöyle konuştu: “Bazılarını Cumhuriyetle barıştıramadık. Birazdan Cumhuriyetin bir geleneği olan resmi törenlere katılacağım. Akşam da Cumhuriyet resepsiyonunda olacaktım. Dünyaya beton ve inşaat olarak baktıkları için resepsiyonu İstanbul’daki şantiyeye taşıyorlar, bizim bunu kabul etmemiz mümkün değil. O yüzden bugün rantiyecilerin şantiyesinde olmayacağız. Bir kez daha tekrar ediyorum, Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yaşının kutlanacağı yer Ankara’dır. İktidarın bugünkü kutlamaları korsan kutlamadır. Devlet korsan gösteri yapamaz. Bugün herkes kendi geleneğinin önüne çıkıyor. Mücahit gelip müteahhit olanlar şantiyede olurken, bizler vatandaşımız yanında Ankara’da olacağız.”

Etiketler: meral akşener
Okunma Sayısı: 1339
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı