"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rasim Ozan Kütahyalı: Boşnak direnişini örnek alarak Erdoğan liderliğinde birleşmeliyiz

22 Kasım 2017, Çarşamba 12:21
Beyaz TV ile ilişiği kesilen Rasim Ozan Kütahyalı, Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamaları 'zevzeklik' olarak nitelendiren Kütahyalı "Bana küfreden Boşnak kardeşlerimi dahi anlıyor ve hepsine hak veriyorum" dedi.

Boşnaklara yönelik tepki çeken benzetmesinin ardından Beyaz TV'de yayınlanan ‘Derin Futbol' programındaki işine son verilen Rasim Ozan Kütahyalı, Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

Kütahyalı "Böyle bir dönemde bana yapılan linci zerre umursamıyorum. Esas küresel linç ülkemize yapılmak üzeredir, Boşnak direnişini örnek alarak (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip) Erdoğan'ın liderliğinde birleşmemiz gerekir" dedi.

​Kişisel Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Kütahyalı'nın ifadeleri şöyle: "ABD 27 Kasım ve sonrasındaki süreçte Türkiye'ye çok kuvvetli saldırıya hazırlanıyor. Şimdi birlik zamanıdır. Bu ABD saldırısında hedef AK Parti ve  Erdoğan değil hedef Türkiye'dir. Hedef tüm Türkiye pasaportlarıdır.Böyle bir dönemde bana yapılan linci zerre umursamıyorum.Esas küresel linç ülkemize yapılmak üzeredir. Türkiye yaklaşan bu ABD saldırısı karşısında milli mutabakat halinde olmak mecburiyetindedir. 1992 yılında Bosna'da da farklı siyasi gruplar vardı ama ülkelerine saldırıldığında Bilge Kral Alia'nın liderliğinde birleştiler.Bizim de ABD saldırısı sürecinde Boşnak direnişini örnek alarak Erdoğan'ın liderliğinde birleşmemiz gerekir."

"Bosnalıların bilge kral Alia'nın liderliğinde birleşip saldırıları püskürttüğü gibi biz de Erdoğan'ın liderliğinde bunu başarabiliriz. Farklılıklarımızı bir süre için tıpkı Bosna halkının 1992-95 arası yaptığı gibi paranteze almalıyız.Gün birlik ve bütünlük günüdür. 1992-95 arası Boşnak halkının bilge kral Alia İzzetbegoviç'in liderliğindeki soylu direnişi Türkiye için büyük emsaldir. Ne acı ki benim gibi bilge kral Alia'nın,Bosna direnişinin ve Boşnak halkının hayranı bir adam tam tersi gibi algılatılmak isteniyorum. Buna sebep ne olduğunu bile bilmeden yaptığım bir zevzekliktir. Bana öfkeli tüm Boşnak kardeşlerim haklıdır."

'BOŞNAK YEMEKLERİNE BAYILIRIM'

"Ben samimiyetle incinerek bana küfreden Boşnak kardeşlerimi dahi anlıyor ve hepsine hak veriyorum. Bosna direnişine ve halkına bu kadar hayran bir adam olarak bu düştüğüm durumdan ötürü kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim. Benim hayatımda en çok gittiğim dış şehir Sarayova'dır. Başçarşiya'da dolaşmak ruhumu dinlendirir. Çok mutlu olurum.Bizim Galatasaraylı Tarık Hocic'in Sarayova'daki dükkanında Boşnak yemekleri yemeye bayılırım."

Okunma Sayısı: 2609
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Muhacir

    23.11.2017 04:39:51

    Arkadşını bana söyle senin kim olduğunu söyleyeyim demiş atalarımız. Eşi nagihan alcı da canlı yayında ağza alınmayacak cümleyi sarf etti. İkisi de erdoğanın etrafında fır dönüyor. Vatan millet Sakarya şarkılarıyla milleti kandırıyor. Ahlakları bu

  • g@L!p

    22.11.2017 14:09:42

    Ülkenin haline bak!!! Her türlü PİSLİK milletin "Milliyetçilik Damarını " kullanarak ve kabartarak kapatmaya çalışılıyor...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı