"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rasim Ozan Kütahyalı kovuldu

21 Kasım 2017, Salı 11:04
Beyaz TV'deki 'Beyaz Futbol' programında Boşnaklar hakkında ırkçı ve cinsiyetçi ifadeler kullanan Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'den kovuldu.

Kanal yönetiminin aldığı kararı spor yorumcusu Ertem Şener açıklarken Kütahyalı'yı savundu ve tehdit gibi sözler söyledi.

Ertem Şener, Beyaz TV canlı yayınında, "Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdık." açıklaması yaparken, "Şer güçler Rasim Ozan Kütahyalı’ya bilinçli bir operasyon yaptılar. Evet Rasim yanımızda yok şu anda ama şunu belirtelim. Rasim’in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır." ifadeleri dikkat çekti.

İLGİLİ HABER: RASİM OZAN KÜTAHYALI'NIN IRKÇI SÖZLERİNE SERT TEPKİ

Gece saatlerinde Beyaz TV önünde toplanan bir grup, Rasim Ozan Kütahyalı'yı protesto etti. Polis, televizyon binası çevresinde güvenlik çemberi oluştururken bir TOMA da hazır bekletildi.

Beyaz TV'nin Kütahyalı ile yollarını ayırdığını açıklaması üzerine protestocular, eylemlerini sonlandırdı.

Okunma Sayısı: 1779
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı