"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rastgele tutuklamalar adalete güveni sarsar

30 Mayıs 2017, Salı
Cumhurbaşkanının Avukatı: Her ihbardan gözaltı ve tutuklama çıkarmak mücadeleye zarar verir.

 

BAĞLANTISI OLMAYANLAR NET OLARAK AYIRD EDİLMELİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da avukatı olan ve 15 Temmuz Çatı Davasına müdahil olarak katılan Mustafa Doğan İnal Sabah gazetesinde yayınlanan mülâkatında, “Örgütle mücadele edilirken en çok dikkat etmemiz gereken şey, örgüt bağlantısı olmamış insanları net olarak ayırd etmek olmalıdır” dedi.

HER İHBAR SORUŞTURMA KONUSU YAPILMAMALI

Avukat İnal “Her ihbarı soruşturma konusu yapıp, bununla ilgili tutuklama ve gözaltı işlemleri yapmak mücadeleye ciddî zarar verecektir. İnsanların devlete olan inancı, adalete olan güveni sarsılırsa bu en çok örgütün işine gelmektedir, gelecektir” şeklinde konuştu. 

Etiketler: ohal, khk
Okunma Sayısı: 4804
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ercan

    30.5.2017 14:21:57

    uydurduğumuz canavar hepimizi hamlayacak.Çünkü olmayana iman ettik boyun eğdik

  • ali

    30.5.2017 10:04:12

    KUVVETLİ DELİLLE TUTUKLAMA OLUR.kuvvetli şüphe ile değil. adalet yerlerde.

  • Yusuf ATMACA

    30.5.2017 03:41:47

    Devlete güveni sarsacak olay okadar çokki. Medya ele geçirildiği için halkın öğrenmesi gecikebilir. Her türlü hukuksuzluğun bahanesi yapılan darbe kesinlikle araştırmayıp üstü örtüldü izlenimi oluşmaya başladı. Darbe komisyonu darbenin üst düzeyine iktidarın yetkililerine mit ve g.kurmay başkanına soru sorulr sorulmasının engellenmesi ciddi şupheler uyarmaktadır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı