"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Referandum sonrası 55. şehit

08 Haziran 2017, Perşembe 17:42
Mardin Dargeçit’te şehit olan jandarma uzman onbaşı 26 yaşındaki Hikmet Zengin’in cenazesi memleketi Burdur’a götürülmek üzere askerî uçakla Isparta’ya getirildi.

Oğlunun Türk Bayrağı’na sarılı tabutunu karşılayan Ayşe Zengin, “Ben seni uçakla mı gönderdim, taksiyle gönderdim” diye ağladı.

Emine Zengin Korkut ise ikiz kardeşini askerî üniformasıyla karşıladı. Mardin’in Dargeçit İlçesi’nde dün güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman onbaşı Hikmet Zengin’in cenazesi, Türk Hava Kuvvetleri’ne ait uçakla Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’na getirildi. Askerlerin omzunda uçaktan indirilen şehidin Türk Bayrağı’na sarılı tabutunu gören yakınları gözyaşına boğuldu. Baba Ali Yaver ile anne Ayşe Zengin tekerlekli sandalyede ağlarken, Emine Zengin Korkut ise ikizinin askerî üniformasını giyip gözyaşı döktü. Şehit uzman onbaşı Hikmet Zengin’in kısa süre önce izin için memleketine geldiği, dönüşte ise daha önce aldığı otomobiliyle görev yerine gittiği belirtildi. Şehidin cenazesi daha sonra konvoy eşliğinde memleketine doğru yola çıktı.

Okumak için tıklayınız:

51 günde 54 şehit

DHA

Etiketler: şehit
Okunma Sayısı: 1347
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı