"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rektörden o iddialara cevap

04 Mayıs 2018, Cuma 23:57
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın, kendisine bağlı üniversite hastanesinin sağlık kurulundan engelli raporu alıp, ÖTV indirimden faydalanarak otomobil aldığı iddia edildi.

Rektör Bircan,  ise iddiayı yalanlayarak “2001 yılında Ankara Numune Hastanesi’nde ehliyet almak için başvurduğum sağlık raporu sonucunda böyle bir sağlık raporu tanzim edildi. O raporu ben 2001 yılında aldım” dedi.

“Sağlık raporu için gittiğimde ortaya çıktı”

Rektör Cavit Bircan, 2001 yılında Ankara Numune Hastanesi’ne ehliyet almak için başvurduğunda kendisine böyle bir sağlık raporu düzenlendiğini belirterek, şunları kaydetti: “O raporu ben, 2001 yılında aldım. Daha sonraki süreç içerisinde ise bu raporlar zaman zaman yenilendi. Yani ‘yok araba almış, yok ÖTV’den indirim almış ve raporu da sahteymiş’ gibi bir algı oluşturuldu. Bunlar, bizi küçük düşürecek şekilde yapıldı. Benim çekilen MR’ları bir görseler zaten durumu çok net anlayabilecekler. Sanırım ben yürürken, çökmemi veya tekerlekli sandalyeyle gelmemi bekliyorlar. Bizim de bu hastalığa karşı nasıl ayakta durduğumuzu isterlerse söyleriz. Şunu söyleyeyim; bu saldırı, bu saldırının arkasındakiler, bunun peşinde olanları biz biliyoruz.” 

Etiketler: rektör, cavit bircan
Okunma Sayısı: 2471
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı