"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Reyhanlı'ya roketli saldırılarından acı haber!

02 Şubat 2018, Cuma 18:47
Suriye'nin Afrin bölgesini işgal eden terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bugün düzenlenen roketli saldırılarda 2 kişinin öldüğü, 16 kişinin yaralandığı bildirildi.

Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada, Afrin bölgesinden Reyhanlı ilçesine toplam 6 askeri mühimmat atıldığı belirtildi.

 

Askeri mühimmatın 3’ünün boş araziye düşerek infilak ettiği belirtilen açıklamada, "İki vatandaşımız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, 2’si ağır olmak üzere 16 yaralı vatandaşımız ise çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alınmıştır." ifadesi kullanıldı.

Saldırılarda ölenlerin Ahmet Şanverdi ve Rıfat Sinirli olduğu öğrenildi.  

Saldırıda ölenlerden Sinirli'nin cenazesi toprağa verildi

Rıfat Sinirli (68) için Reyhanlı Atike Hanım Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine Sinirli'nin ailesi ve yakınları, Hatay Valisi Erdal Ata, AKP Hatay Milletvekilleri Fevzi Şanverdi ve Adem Yeşildal, Kaymakam Fatih Çobanoğlu, AKP İl Başkanı İbrahim Güler, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yakınları, ellerinde Türk bayraklarıyla Sinirli'nin tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. 

Kılınan cenaze namazının ardından Sinirli'nin cenazesi, Reyhanlı Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

AA

Okunma Sayısı: 1847
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı