"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rıza Sarraf'tan flaş hamle

30 Aralık 2015, Çarşamba 09:08
Rıza Sarraf (Reze Zarrab) üç şirketinin ünvanını değiştirdi.

Neşe Karanfil'in Hürriyet'te yer alan haberine göre ihracat şampiyonu olduğu Volgam Gıda’nın adını ROYSAR Gıda Dış Ticaret olarak değiştiren Sarraf, Royal Denizcilik’in adını ROYSAR Denizcilik, daha önce Safir Altın olan sonra RSG olarak değiştirilen şirketin ünvanı da ROYSAR Altın yaptı.

BİRİNCİ OLMUŞTU

Volgam Gıda geçen mayıs ayında Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin açıkladığı en çok ihracat yapan 1000 firma arasında 13. sırada yer almıştı. Volgam Gıda mücevharat sektöründe de birinci olmuş ve ödül almıştı. 500 bin sermayeli olan Volgam Gıda, 2011 yılında kuruldu. Kuruluşunda ortaklar Umut Bayraktar ve Türker Sargın’dı. Volgam Kuyumculuk ve Kıymetli Madenler Limited Şirketi olarak kurulan şirketin iki ortağı hisselerini 2012 yılında Rıza Sarraf’a devretti. Sarraf, halen tek hissedar olarak yer alıyor. Şirketin ünvanı, 21 Aralık 2015 tarihinde ROYSAR Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi olarak değiştirildi. 

ROYSAR DENİZCİLİK OLDU

Royal Denizcilik 25 Ocak 2008 tarihinde kuruldu. Kurucuları; Rıza Sarraf, Ahad Khabaztamımı, Apdullah Happani, Humayun Zatpavar ve Turgut Happani’den oluşmuştu. Şirket kuruluşunda amacı, her türlü gemi kiralama işi olarak belirlenirken, 27 Ekim 2011 tarihinde yer alan sözleşme değişikliği ile her türlü maden ile değerli taşların altın, pırlanta, gümüşün alım, satımının yapılması, ithal ve ihraç edilmesi sözleşmeye eklendi. Royal Denizcilik Endüstriyel Makine ve Kıymetli Madenler Sanayi Ticaret Anonim şirketinin ünvanı, 21 Aralık 2015 tarihinde ROYSAR Denizcilik Endüstriyel Makine ve Kıymetli Madenler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak değiştirildi. 

İKİNCİ KEZ DEĞİŞTİ

Sarraf 2012 yılında kurduğu Safir Ticaret İthalat ve İhracat şirketinin ünvanını 27 Mayıs 2015 yılında RSG Altın Ticaret İthalat ve İhracat Limited şirketi olarak değiştirmişti. Şimdi de şirketin ünvanı ROYSAR Altın Ticaret İthalat ve İhracat Limited şirketi oldu.

Etiketler: rıza sarraf
Okunma Sayısı: 1461
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı