"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rize'de 3 polis adliyeye sevk edildi

01 Haziran 2015, Pazartesi 13:43
Rize'de AKP il yönetim kurulu üyeleri ile MHP ve BBP il ve ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu bazı kişileri usulsüz dinledikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 polis memuru adliyeye sevk edildi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında, Rize, Balıkesir ve Denizli'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan Ş.K, A.B. ve İ.D, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, polis memurlarına destek vermek amacıyla bir grup, adliye binası önünde toplandı.

AA

Okunma Sayısı: 1363
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı