"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rus iş adamına ait olduğu iddia edilen yat yandı

22 Ocak 2016, Cuma 13:58
Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde bir Rus iş adamına ait olduğu iddia edilen 30 metrelik yatta yangın çıktı.

Alevlerin diğer yatlara sıçramaması için yanan yat açığa çekilirken, yangını söndürmeye çalışan kaptan ise son anda kurtuldu.

Fethiye’nin Karagözler Mahallesi’nde lüks yatların bulunduğu Ece Marina’da bağlı olan ve bir Rus işadamına ait olduğu belirtilen ’Queen Anna’ adlı yaklaşık 30 metrelik lüks yatta, saat 12.30 sıralarında yangın çıktı.

Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangın bir anda büyüyüp tüm yatı sardı.

Yatta bulunan ve Rus uyruklu olduğu belirtilen kaptan yangını söndürmeye çalışırken, alevlerin diğer yatlara sıçramaması için yanan yat küçük bir botla açığa çekildi.

Marinadan çıkarılarak kıyıdan yaklaşık 500 metre açığa çekilen yatta devam eden yangına, Sahil Güvenlik ekipleri müdahale etti. Son ana kadar yangını söndürmeye çalışan yatın kaptanı ise yangının büyümesi sonucu suya atladı.

Son anda kurtulan kaptan Sahil Güvenlik botuna alınarak, kıyıya getirildi. Burada ambulansa alınan kaptan, kontrol için hastaneye götürüldü.

Yattaki yangının söndürülmesi için Sahil Güvenlik ekiplerinin müdahalesi sürerken, ortaya çıkan yoğun duman Fethiye’nin her noktasından görüldü.

DHA

Etiketler: muğla, fethiye, yat, yangın
Okunma Sayısı: 1032
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı