"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rus savaş gemisi kaza yaptı

27 Nisan 2017, Perşembe 14:29
Karadeniz'de Kilyos'un 18 mil açığında iki gemi çarpıştı. Gemilerden birinin Rus savaş gemisi, diğerinin de kargo gemisi olduğu belirtiliyor. Kıyı Emniyeti ekipleri kazanın olduğu bölgeye hareket etti.

Karadeniz'in Kilyos açıklarında bir Rus savaş gemisiyle canlı hayvan taşıyan bir yük gemisi çarpıştı. Kazaya yoğun sisin neden olmuş olabileceği belirtiliyor.

Kilyos'un 18 mil açığında Rus savaşa gemisi ile canlı hayvan taşıyan Togo bandıralı bir kuru yük gemisi çarpıştı.

RUSYA: OLAY YERİNE UÇAK VE KURTARMA EKİPLERİ GÖNDERİLDİ

Rusya Savunma Bakanlığı'dan yapılan açıklamaya göre, Karadeniz Filosu'na ait Liman isimli araştırma gemisi İstanbul Boğazı'nın 40 kilometre kuzeybatısında hangi ülkeye ait olduğu belirlenemeyen Aşot-7 isimli bir başka gemiyle çarpıştı. Liman gemisinin mürettebattan ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.

Bakanlık'tan yapılan açıklamada ayrıca, çarpışma sonucunda geminin sancak kısmında bir delik oluştuğu belirtildi. Çarpışma sonrasında olay yerine bir An-26 uçağı ile kurtarma ekiplerinin gönderildiği de kaydedildi.

REUTERS: RUS GEMİSİNDEKİ 78 PERSONEL KURTARILDI

Reuters'a bilgi veren Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü yetkilileri, Rus savaş gemisindeki 78 personelin tahliye edildiğini belirtti.

Bu arada DHA, kazanın yaşandığı bölgede yoğun sis olduğunu belirtti.

Etiketler: karadeniz, gemi kazası
Okunma Sayısı: 2162
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı