"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rusya'dan kritik S-400 açıklaması

20 Şubat 2017, Pazartesi 17:47
Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov, Ankara ile anlaşma yapılırsa, hava savunma şirketi Almaz-Antey'in Türkiye için S-400 füze savunma sistemi üretebileceğini açıkladı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de düzenlenen IDEX-2017 savunma fuarında konuşan Manturov, "Anlaşma imzalanması halinde, Rus hava savunma şirketi Almaz-Antey'ın, siparişlerin yoğunluğuna rağmen Türkiye'ye en yeni S-400 sistemlerini sevk etme imkanına sahip" dedi.

Manturov, gelecekte Rusya'nın ortaklarından daha fazla sipariş almayı umduklarını da ifade etti.

Rus devlet teknoloji şirketi Rostech Genel Müdürü Sergey Çemezov da, fuarda yaptığı açıklamada Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze savunma sistemlerinin satışı konusunda görüşmelerde bulunduğunu söylemişti.

Okunma Sayısı: 1186
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı