"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rusya, İHH'nın ekmek fırınını bombaladı

29 Kasım 2015, Pazar 23:00
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın Suriye'nin İdlib kentine bağlı Sarakib bölgesinde hizmet veren ve günde 40 bin kişi için ekmek üretilen fırını Rus savaş uçaklarının saldırısında hasar gördü.

İHH Suriye Çalışmaları Hatay Ofisi basın danışmanı Burak Karacaoğlu, İdlib kentine bağlı Sarakib bölgesinde hizmet veren fırınlarının Rus savaş uçaklarınca vurulduğunu bildirdi.

Bölgenin günlerdir Esed rejimini destekleyen Rusya'ya ait uçakların bombardımana maruz kaldığını ifade eden Karacaoğlu, "Bombardımanda, 16 ay önce hizmet vermeye başlayan ve günlük 65 bin ekmeğin yapıldığı fırınımız da zarar gördü. Günlük 40 bin kişiye hizmet veren fırında iki vardiya halinde 18 kişi çalışıyordu. Çok şükür can kaybımız olmadı ancak fırın kullanılamaz hale geldi" diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1477
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    30.11.2015 07:13:15

    SURİYE nin iç savaşa girmesi ile CUMA NAMAZI nı ŞAMda kılacağız diyen aklı evvele sormak lazım.Yahu dün IRAK da bir ÇELEBİ çıkarak ABD yi ülkesini işgale davet eden hainler çıkmış ve kardeş IRAK şimdi ne hale gelmişti.Nerede bu aklıevvelde bu zeka.O ancak hep yanıldım ve yanıltıldım PALAVRALARINDA.RUSYA bu SURİYE nin 40 yıllık müttefiki ve aralarında ANTLAŞMA VAR.ESED gel dediğinde bunları akıl etmen,düşünmen lazımdı.Ama o akıl milleti aldatmakta mahir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı