"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Saatler ne zaman ileri alınacak?

02 Mart 2016, Çarşamba 08:46
Yaz saati uygulamasının ne zaman başlayacağı belli oldu.

Geçtiğimiz yıl kasımda geri alınan saatler, bu yıl mart sonunda ileri alınacak. Yeni uygulama ile birlikte memurların mesai saati de değişecek.

2016 yılında yaz saati uygulaması Mart ayının son hafta sonunda gerçekleşecek. Saatler 26 Mart 2016 Cumartesi'yi 27 Mart Pazar'a bağlayan gece saat 03.00'da bir saat ileri alınacak.

MEMURLAR İÇİN MESAİ DEĞİŞECEK

Yaz saati uygulamasının başlaması ile birlikte 28 Mart sabahı memurların mesai saatleri de değişecek. Bu değişikle birlikte memurların mesai saati 08.30-17.00 şeklinde olacak.

Etiketler: yaz saati
Okunma Sayısı: 1331
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı