"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sabah namazında Mehmetçik'e dua...

23 Şubat 2018, Cuma 08:30
Gaziantep'teki camilerde, Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Fetih Suresi okundu ve Mehmetçik için dua edildi.

Gaziantep'te sabah namazı vakti camilerde toplananlar, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Fetih Suresi okundu.

Başta Ulu Cami olmak üzere sabah namazı için birçok camide toplanan vatandaşlar, sabah namazını eda ettikten sonra Fetih Suresi'ni okuyup, operasyona katılan askerlerin başarısı için dua etti.

İl Müftüsü Ahmet Çelik, adalet, barış ve özgürlük için TSK tarafından Zeytin Dalı Harekatı'nın başlatıldığını söyledi.

Türk milletinin tarih boyunca dünyada adalet ve barışın tahsisi için elinden geleni yaptığını dile getiren Çelik, Fetih Suresi okuyarak Mehmetçik'e manevi destek vermeye çalıştıkları belirtti.

Hz. Peygamber'in -Aleyhissalatu Vesselam- "Sulhta hayır vardır" hadisine işaret eden Çelik, "Cenab-ı Hakk başta PYD/PKK ve DEAŞ gibi terör örgütlerine karşı askerimizin zaferle dönmesini nasip etsin. Halkımız dualarıyla güvenlik güçlerimizin Mehmetçik'imizin maddi, manevi her zaman yanındadır. " dedi.

Cemaatten Ahmet Yetkinşekerci de her namazın ardından şehitler, gaziler ve Mehmetçik için dua ettikleri kaydetti.

Daha sonra sabah namazına katılanlara çorba ikram edildi.

AA

Etiketler: gaziantep
Okunma Sayısı: 1605
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı