"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sabiha Gökçen, Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı oldu

06 Şubat 2016, Cumartesi 14:49
Sabiha Gökçen Havalimanı, 2015 yılında yolcu sayısını yüzde 19.7 oranında artırarak Avrupa'nın en hızlı büyüyen havalimanı oldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı kendi kategorisinde 2009 yılından bu yana ‘Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı’ olma özelliğini yine kaptırmadı. Airports Council International (ACI) Europe tarafından açıklanan sonuçlara göre, Sabiha Gökçen Havalimanı 2015 yılında elde ettiği yüzde 19.7 oranındaki büyüme ile kendi kategorisinde en hızlı büyüyen havalimanı oldu. ACI Europe’un açıkladığı rakamlara göre 2008 yılında yolcu sayısı açısından 81. sıradayken 2015 yılından 14. sıraya kadar yükseldi. İstanbul Sabiha Gökçen bu başarısıyla sıralamada yer alan Türk havalimanları arasında 2015 yılına ait en yüksek yolcu artış oranını da elde etmiş oldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı Terminal işletmecisi olan İSG’nin CEO’su Gökhan Buğday, bu başarıdan dolayı başarıyı çalışanlara ve kendilerini tercih eden yolculara teşekkür etti. Buğday, “2015 yılı başındaki hedefimiz olan 25 milyon barajını geçerek Avrupa’daki havalimanları arasında en üst lige yükseldik. İstanbul Sabiha Gökçen olarak her yıl yakaladığımız bu başarıyla Türk sivil havacılığının da yurtdışındaki gururu haline geldik.” dedi.

Okunma Sayısı: 1249
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı