"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sabrın sonu selâmet olacak

29 Haziran 2017, Perşembe 00:02
Mesnetsiz iddialarla 121 gündür cezaevinde kalmak zorunda bırakılan gazetemiz editörü Nur Ener Kılınç bayram dolayısıyla açık görüş gerçekleştirdiği ailesi aracılığıyla şu mesajı gönderdi;

“Gazetemiz ve yazarlar ‘Mazlûmun ahı arşı titretiyor’ dediğinde birileri ‘Yeni Asya arşa çıktı da mazlûmun ahını mı duydu?’ demişti. Yeni Asya şu an arştan değil, ama mazlûmların içinden, cezaevinden sesleniyor. 100 günü aşkın süredir yüreği yanan annelerin, sıkıntıdan saçları beyazlayan gencecik insanların içindeyim. Kelimelerle tarif edemeyeceğim anlar yaşıyorum burada. 

Annemin gözündeki yaşın hesabını veremeyecekler

Yeni Asya’nın bir ferdi olarak gür sesimle haykırıyorum bir kez daha; Mazlûmun ahı arşı titretiyor. Gerçek suçluların, gerçek hainlerin, gerçek ‘fetöcülerin’ gün yüzüne çıkması için duâ ediyorum. Kendi pisliklerini örtmek için masum insanlara iftira atan onursuzları ve adaletsizleri Allah’a havale ediyorum. Şüphesiz ki, Allah her şeyi bilendir… Ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum bu vesileyle… Zalimler annemin gözündeki yaşın, yüreğindeki ahın hesabını veremeyecek.” “Bu satırları kendi anneme ve tüm masumların annelerine gönderiyorum” diyen Nur’un duygularını yansıtan dörtlük şöyle;

Farklı türküler söyleyeceğim elbet bir gün  

İçinde kavuşmak olacak, kokun olacak annem

Yeni filizler, renk renk papatyalar olacak türkümüz

Söz veriyorum bir gün geleceğim

Sabrın sonundaki selâmet olacak türkümüz.

Etiketler: nur ener
Okunma Sayısı: 7244
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Serkan

    29.6.2017 08:29:34

    Geçmiş olsun Nur kardeşim,zalimin zulmü varsa mazlumun Allah ı var.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı