"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sağduyunun sesi Demokrat Parti

27 Mart 2019, Çarşamba 00:02
DP’nin sağduyunun sesi olduğunu söyleyen İzmir Balçova Belediye Başkan adayı Ali Şenol, seçmene DP’ye oy verme çağrısı yaptı.

Röportaj: Abdulbasir Şeker

İzmir Balçova Belediye Başkan adayı Ali Şenol ile kısa bir söyleyiş yaptık. Şenol, uzun yıllar İzmir Kemeraltı’nda halk ile bütünleşen ve halkın sesini yakından takip eden bir esnaf olduğunu ifade etti.

1963 İzmir doğumlu olan Ali Şenol, Kemeraltında 38 yıldır kuyumculuk işiyle uğraşıyor. “Köklü bir Demokrat aileden geliyoruz” diyen Şenol, DP’yi seçme sebebini şöyle açıklıyor; “27 senededir DP’nin çeşitli kademelerinde görev aldım. Hak ve adalet, eşitlik kavramını işlediği ve ilk çıkış noktasında insan hak ve hürriyetlerine sahip çıkan bir anlayış olduğu ve milletin sağduyulu sesi olduğu için Demokrat Partiyi tercih ettim.” Demokratların her yerde imzası olduğunu söyleyen Şenol, “Geçmişimiz gelecekte yapacaklarımızın teminatı. Seçmen tercihini buna bakarak yapabilir” diyor. 

Ortak akılla yöneteceğiz

Daha yaşanılır ve halkı ile bütünleşen bir anlayışı hâkim kılmak için çalışacaklarını söyleyen Şenol, seçim sürecinde yaşanan problemlerden söz etti. Şenol, “İktidarın bizi yok saymasın rağmen basın ve yayın organlarında yer verilmemesine rağmen inanılmaz yükselme trendindeyiz. Demokrat Parti’nin göz ile görünür şekilde yeniden ‘Yeter Söz Milletindir’ diyerek, sağduyunun sesi olarak büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz. Elbette ki kendi sınırlı imkânlarımızla her şeye rağmen gelecek nesil için Demokrat Parti’yi canlı tutmaya çalışıyoruz. 

Balçovalı hemşerilerimiz, sizin sesiniz olacak ve ortak kararlarla ve ortak akılla inançlara, özgürlüklere müdahalesiz yönetim için, seçim pusulasında dokuzuncu sırada bulunan ‘Kırat’ın böğrüne basarak, geleceğiniz için çare Demokrat Parti demelisiniz.”

***

Demokrat Parti halkın sesidir

Demokrat Parti Dikili Belediye Başkan adayı Günay Zağlı,  “Demokrat Parti halkın sesidir” dedi. 

İzmir Yeni Asya Temsilciliğimizi ziyaret eden Demokrat Parti Dikili Belediye Başkan adayı Günay Zağlı ile seçim sürecini konuştuk. Azerbaycan doğumlu olan Zağlı müzik öğretmenliği yaptı.

‘Neden Demokrat Partiyi tercih ettiniz?’ sorusunu sorduğumuz Zağlı, “Demokrat partinin  geçmişteki liderlerinin demokrasi adına verdikleri destansı mücadeleyi gördüğüm ve uzun yıllar sosyalizmin ezici baskısı altında yaşamış bir birey olduğum için demokrasi insan ve hak-hürriyeti adına tercih ettim” dedi. Demokrat Parti’nin her zaman halkın yanında olduğunu söyleyen Zağlı, seçmenlere DP’yi tercih etmeleri çağrısında bulundu. Seçim sürecinde yaşadıkları zorlukları anlatan Zağlı, “Partimiz için bir çok engellerle dolu. Sokaklarda propaganda yapamıyoruz. El ilanları bile dağıtamıyoruz. Basında yeterince yer alamıyoruz. Maddî olanaksızlıklarımıza rağmen kendi kıt imkânlarımız ve iman gücümüzle çalışıyoruz ve ümidimizi hiç kaybetmedik. Seçmenlere çağrım; Bizimle birlikte sizin sesiniz olarak Dikili’yi birlikte yönetelim. Tercihiniz Demokrasi için Demokrat Parti olsun.”

 

Etiketler: dp, seçim, izmir, balçova, dikili
Okunma Sayısı: 1539
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı