"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Sağduyunun ve Vicdanın Sesi’ İzmir’de

24 Şubat 2018, Cumartesi
Risale-i Nur’un naşiri efkârı olan Yeni Asya Gazetemizin 21 Şubat’ta başlayan bayi satışı kampanyası tanıtımları, İzmir’de metro duraklarının dijital raketlerinde yer alamaya devam ediyor.

17 ayrı durakta 50 dijital rakette 10 saniye süreyle gösterilen reklamlar Şubat atı boyunca devam edecek. Toplumun en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemde Vicdanın ve Sağduyunun Sesi ile öne çıkan bu ilanatların ilk meyveleri alınmaya başlandı. Bir gazete bayisine gelen gazetelerimizin öğlen saatlerinde çoğunun satıldığı bilgisi verildi.

Nevşehir’de de devam ediyor

Yeni Asya’nın bayilerde yer almasını tanıtım çalışmaları kapsamında Nevşehir’de de bilboardlar ‘sağduyu’ ve ‘vicdan’ temalı Yeni Asya afişleriyle donatıldı. İl merkezindeki açık hava reklamlarıyla Nevşehirliliere seslenen Yeni Asya, kuruluşunun 49’ncu yılında ilkeli yayın anlayışını sürdürmeye devam ediyor.

Etiketler: izmir, yeni asya
Okunma Sayısı: 1870
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı