"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sahte altınlara dikkat!

27 Ocak 2015, Salı 15:01
Altın fiyatları yükselirken, kuyumcudan uyarı geldi. Altın fiyatlarının yükselmesiyle sahte altın yapan insanların işine gelmesinden ötürü, kuyumculardan dikkatli olun uyarısında bulundu.

Alanya’daki bazı kuyumcular sözde altın toptancısı bazı dolandırıcıların kendilerine altın kaplama ürün satmaya çalıştığını öne sürerek Alanya Kuyumcular Odası’na ihbarda bulundu. Kuyumcular Odası ise sahte altından dolayı altın alanı da altın vereni de uyardı.

ALIRKEN DİKKAT SATARKEN DİKKAT

Alanya Kuyumcular Odası Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kuyumculara altın alırken bildikleri ve güvendikleri toptancıları tercih etmesi tavsiyesinde bulunurken, "Altının yükselmesiyle kaplama sahte altınların piyasaya sürülmek istendiğini görüyoruz. Esnafı aldatmaya yönelik girişimler olduğunu duyuyoruz. Bununla ilgili şikayeti olan mutlaka bize başvursun. Alırken de satarken de dikkatli olsunlar" dedi.

Alanya’daki birkaç kuyumcunun kendisine bu durumu bizzat söylediğini kaydeden Başkan Çavuşoğlu, sahte altınların hangi toptancı tarafından getirildiğini araştırdıldığını belirtti.

Okunma Sayısı: 1219
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı