"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Said Nursî ekolünün temsilcisi Yeni Asya

01 Haziran 2017, Perşembe 00:25
Toplumun farklı kesimlerinden bazı siyasiler, aydınlar, yazarlar, hukukçular bir araya gelerek DEMOKRASİ VE HUKUK için “Yan yanayız, bir aradayız” çağrısı yaptı. 1000 kişinin imzaladığı metin İstanbul’da açıklandı.

OHAL'in kalkması, hukuk ve adalet güvenliğinin sağlanması çağrısı yapılan ''Yan Yanayız, Bir Aradayız'' bildirisine imza desteği hızla artıyor.

Farklı siyasî parti, ideolojik aidiyet, din, inanç, mezhep ve milliyet mensubu bazı kişiler, ortak paydada buluşmak ve güçlerini birleştirmek için topladıkları bin imzanın duyurusunu yapmak üzere bir araya geldi.

Devamını okumak için tıklayınız:

Hukuk ve demokrasi için bir aradayız

Toplantının moderatörlüğünü yapan ANAP’ın 5. Genel Başkanı Nesrin Nas, “Bugün farklılıkları reddeden bir parti devletine adım atmanın ürkütücü gerçeğiyle karşı karşıyayız. Bize dayatılan tekçiliğin birlik ve beraberliğimizi bozacağından endişeliyiz. O nedenle birleşmek zorundayız. Bunun için buradayız ve yan yanayız” dedi.

Nas, Genel Yayın Yönetmenimiz Kâzım Güleçyüz’e, “Said Nursî ekolünün temsilcisi olan Yeni Asya adına burada” takdimiyle söz verdi. 

Etiketler: yeni asya
Okunma Sayısı: 3998
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı