"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Said Nursi uyarmıştı

17 Ekim 2016, Pazartesi
''Barış Süreci'' panelinde AKP'li Galip Ensarioğlu, CHP'li Sezgin Tanrıkulu ve HDP'li Mithat Sancar'a Said Nursi çözümünü sorduk.

Birlikteliğin değerini anlattı

Ensarioğlu: Said Nursî yaşadığı dönemde Kürt sorununun ileride nasıl bir soruna yol açacağını görmüş büyük bir insandır. O günkü şartlar içinde Kürtler ve Türklerin birlikteliğinin değerini anlatmaya çalışmıştır. O da eziyet görmüştür, sıkıntı yaşamıştır. 

Birikimden yararlanmak lazım

Tanrıkulu:  Birçok aktör var, âlim var. Doğru zamanda doğru şeyler söylemiş birçok âlim var. Bunların birikimlerinden yapıcı bir biçimde yararlanmak lâzım. Yol gösterici olması bakımından bu önemli bir husus. Sancar soruyu cevapsız bıraktı.

N. Nur Ener

Konuyla ilgili haberler:

"Said Nursî uyarmıştı" manşetimiz rahatsız etti!

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kâzım Güleçyüz, Gazeteci - Yazar Soner Yalçın'ın Büyük İslam Alimi Bediüzzaman Said Nursi hakkında sarf ettiği hezeyan derecesini de geride bırakan asılsız iddia ve iftiraları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Twitter hesabından ve Periscope yayını üzerinden -"Said Nursî uyarmıştı" manşetimizin yankıları-  başlığı çerçevesinde açıklamalarda bulunan Güleçyüz,''Rezil olmayı göze alarak, bir tek yazıya bunca uydurma, saçmalık, iftira, karalama ve hakaret sığdırmayı başaran Soner Yalçın'a bravo!" dedi.

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/said-nursi-uyarmisti-mansetimiz-rahatsiz-etti_413117

Okunma Sayısı: 10569
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı