"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Said Özdemir ağabey, en son eşinin cenazesinde görüntülenmişti

26 Şubat 2016, Cuma 11:43
Zatürre ve böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan ve bir süredir yoğun bakımda tutulan Üstad Bediüzzaman Said Nursi’nin talebesi Said Özdemir ağabey vefat etti. Özdemir, 8 gün önce eşi Rahime Özdemir’in cenaze namazına katılmıştı.

Said Özdemir 17 Şubat'ta eşi Rahime Özdemir’in cenaze namazına hasta olduğu için tekerlekli sandalye ile gelmişti. Özdemir, eşinin cenaze namazında taziyeleri kabul etmişti. Eşinin cenaze namazına Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan da katılmıştı. Akdoğan, taziyeye gelerek Özdemir’in elini öpmüştü. 

Özdemir’in cenazesinin cumartesi günü öğle namazına müteakip Hacı Bayram Camisi'nden kaldırılacağı öğrenildi.

Etiketler: said özdemir, vefat
Okunma Sayısı: 2186
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Yardimoglu

    26.2.2016 13:44:27

    "Yikilmis 1 mezarimki yigilmistir icinde.." El Fatiha, Said Ozdemir agbi, aziz Rahmetliye.. "INNA LILLAHI VE INNA ILEYHI RAJIUN" Amin,Amin..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı