"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Saldırıda yaralanan yolcu o anları anlattı

29 Haziran 2016, Çarşamba 15:11
Mustafa Kelleci de dün Yeşilköy Havalimanı'ndaki terör saldırısında yaralananlardan biri... Özbekistan'a iş seyahati yapmak için giderken, güvenlik kontrolü sırasında hain saldırının hedefi oldu.

28 yaşındaki yaralı olarak getirildiği Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor. Hava almak için çıktığı hastane bahçesinde o anlarda yaşadıklarını kameralara anlattı. 

Arkasından gelen bir sese baktığı sırada teröristi gördüğünü söyleyen Kelleci, "Güvenlikten geçmek üzere bekliyorduk. Arkamda bir ses duydum. Sese doğru baktığımda terörist uzun namlulu silahla üstümüze doğru ateş ediyordu. Yanımda bir adam vardı. Güvenlikten geçerken, metal eşyası öttüğü için geri çevrildi. Çevirme sırasında direk vücudundan yaralandı ve vefat etti. Ben de mazgalların altına kendimi atarken, omzumdan vuruldum" dedi.

TERÖRİSTİN SİLAHI BİR ARA TUTUKLUK YAPMIŞ

Patlama sırasında ise yerde olduğunu ve patlamayı görmediğini belirten Kelleci, "Benim gördüğüm bir kişiydi. Hatta silahı bir ara tutukluk yaptı. Patlama anında vurulmuş yerde yatıyordum" diye konuştu. 

Öte yandan Yasin Öcalan isimli bir yaralının durumunun ağır olduğu öğrenilirken, akrabaları ve yakınları hastane bahçesinde gözyaşlarına boğuldu.

DHA

Etiketler: havalimanı, saldırı
Okunma Sayısı: 1650
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı