"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Sandığa sahip çıkacağız”

22 Mayıs 2018, Salı 21:00
24 Haziran için geri sayım devam ederken muhalefet cephesindeki Millet İttifakı, seçim güvenliği için her okulda en az bir avukat görevlendirme vaadinde bulundu.

Bu vaat, “Millet İttifakı” adına yapılan ortak basın açıklamasında yer aldı. Açıklamayı CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Satuk Buğra Kavuncu, Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın ve Demokratik Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yavuz yaptı. Açıklamada, Millet İttifakı adına seçmenlere sandığa sahip çıkılacağı mesajı verilerek, 24 Haziran’da mutlaka oy kullanmaları çağrısında bulunuldu. İYİ Parti’li Kavuncu, “Sandıklarda görevlendirilecek sandık kurulu üyelerinin ve müşahitlerin eğitilmesini ve sandık başında bütün işlemlerin usullere uygun şekilde yürütülmesini sağlayacağımızdan tüm vatandaşlarımız emin olabilir. Okullarda gönüllü olarak görev alan avukatlarımız, parti ayırt etmeksizin bütün sandık görevlilerine hukuki destek sağlayacaktır. Sandıklardan alınacak sandık sonuç tutanaklarının incelenmesi ve teyit edilmesi için tüm gerekli teknolojik altyapımız mevcuttur. Bu konuda da her türlü paylaşıma açık olacak ve tespit edilen her türlü kusur için süresi içinde il ve ilçe seçim kurullarına itirazlarımızı gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler: seçim, sandık
Okunma Sayısı: 1386
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı