"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Sandıklara hep beraber sahip çıkacağız'

01 Haziran 2018, Cuma 20:00
Ankara’da “Millet İttifakı” üyesi partiler, HDP, Emek Partisi ve 12 sivil toplum kuruluşunun katılımıyla kurulan “Adil Seçim Platformu” seçim ve sandık güvenliğini sağlamayı hedefliyor.

Adil Seçim Platformu, düzenlediği basın toplantısıyla “Millet İttifakı” üyesi CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin (SP) yanı sıra HDP, Emek Partisi ve sivil toplum kuruluşlarınca birlikte hareket edileceğini kamuoyuna duyurdu.

Platformda siyasi partiler dışında DİSK, KESK, Demokrasi İçin Birlik, Sandık Gücü, Sensiz Olmaz, Seçim Süreci Meclisleri, Memleket Biziz, Birleşik Haziran Hareketi, Oyum Güvende, Hak ve Adalet, Hürriyet Hareketi yer alıyor. Amerika’nın Sesi’nin haberine göre platform adına Sensiz Olmaz Hareketi Sözcüsü Dilşat Karahan Arpacıoğlu, “24 Haziran seçimlerinde halk iradesinin her türlü şaibeden uzak şekilde sandığa yansıması için güçlerimizi birleştirdik. Aynı dileği, beklentiyi paylaşan siyasi partilerin de güçlü katılımıyla Adil Seçim Platformu’nu oluşturduk. Mümkün olan her yerde hepimiz birlikte olacağız ama birimizin olamadığı yerde başka birimiz mutlaka olacak. Türkiye’de her sandıkta var olacağız, her seçmenin iradesi endişeye mahal vermeyecek şekilde sonuca yansıyacak” dedi.

Okunma Sayısı: 1863
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı