"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şanlıurfa’da 30 karakola güvenlik duvarı örüldü

12 Haziran 2016, Pazar 14:57
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, bombalı araç saldırılarına karşı kent merkezi ve ilçelerinde bulunan 30 jandarma karakoluna güvenlik duvarı örüldüğünü söyledi.

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Bursa'ya atanan Vali İzzettin Küçük, kentteki gazeteciler ile bir otelde düzenlediği toplantıda vedalaştı. Hafta içi kentten ayrılacak olan Vali Küçük, görev süresince şehre ve insanlara hizmet için çabaladıklarını ifade etti. Vali İzzetin Küçük, son günlerde terör örgütü mensuplarının bombalı araçlarla polis ve jandarma karakollarına yönelik saldırı düzenlemesi üzerine kent merkezi ve ilçelerde bir dizi önlem aldıklarını da dile getirdi. Vali Küçük, olası saldırılara maruz kalabilecek konumda olduğu saptanan karakollarda gerekli tedbirlerin alındığını belirterek, "İl ve ilçelerde bulunan bütün jandarma karakollarının etrafı ve nizamiye girişlerine 5 metre yüksekliğinde özel korunaklı bomba geçirmez beton duvarlar örülüyor. Çünkü terör örgütünün ana hedefi buralara araçlarla saldırı yapmaktır" dedi.

DHA

Etiketler: şanlıurfa, duvar, karakol
Okunma Sayısı: 1516
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı