"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şanlıurfa’da fuar heyecanı

24 Kasım 2018, Cumartesi 18:03
Şanlıurfa 2. Ulusal Kitap Fuarı’nın ikinci gününde de Yeni Asya Neşriyat ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Yazarlarımızdan Rifat Okyay fuarda kitaplarını imzaladı. Okuyucularımızın yoğun ilgi gösterdiği imza programında yazarımız misafirlerle sohbet etti. Fuarın onur konuğu Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Görmez de Yeni Asya Standını ziyaret edip tebrik etti. Ziyaretçiler stantta bulunan Bediüzzaman portresinin önünde fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi ve ortaya renkli görüntüler çıktı. 2 Aralık’a kadar devam edecek olan fuarda, Yeni Asya Neşriyat yazarlarından Latif Salihoğlu, bugün 13.00-15.00 saatlerinde kitaplarını imzalayıp, okuyucusuyla buluşacak.

Şanlıurfa - Yeni Asya

 

Haber Merkezi

Etiketler: Şanlıurfa, kitap, fuar
Okunma Sayısı: 1840
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı