"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şanlıurfa, Mevlid-i Şerif’e hazır

07 Temmuz 2015, Salı
Yurdun ve dünyanın dört bir yanından sevenlerinin ve okurlarının da katılacağı Mevlid-i Şerife Bediüzzaman Hazretlerinin hayatta olan talebelerinin de katılması bekleniyor.

Şanlıurfa’da başta Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (asm) ve bütün Peygamberler olmak üzere vefatının 55. yılı münasebetiyle Bediüzzaman Said Nursî ve manevî şehitlerimizin ruhlarına bağışlanmak üzere Ramazanın 26. gecesine rastlayan 12 Temmuz  2015 Pazar akşamı yatsı namazından sonra Şanlıurfa Dergâh Camii’nde mevlid-i şerif ve hatim okunacak. Yurdun ve dünyanın dört bir yanından sevenlerinin ve okurlarının da katılacağı Mevlid-i Şerife Bediüzzaman Hazretlerinin hayatta olan talebelerinin de katılması bekleniyor. Şanlıurfalıların ev sahipliğini yaptığı ve 55 yıldır aralıksız yapılan Mevlide şehir dışından katılacak olan misafirleri Şanlıurfalılar evlerinde ve Nur Medreselerinde ağırlayacak. Gerçekleştirilecek mevlidin duyurusu için bu yıl şehrin muhtelif yerlerine afişler asılarak dâvet yapıldı. Hazırlıkları tamamlanan mevlit programı duâlar ve hatimler eşliğinde dâvetlilerini bekliyor. 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2295
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı