"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sapanca Belediyesi: Köpeklerin zehirlenmesiyle ilgimiz yok

02 Kasım 2016, Çarşamba 08:22
Sakarya'nın Sapanca ilçe Belediyesi, sosyal medyada yayılan 'belediyenin köpekleri zehirlediği' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, köpeklerin zehirlenmesiyle ilgili belediyenin hiçbir ilgisinin olmadığı belirtildi.

Sapanca İlçesi Kırkpınar Mahallesi'nde zehirlendiği iddia edilen köpeklere bir grup hayvanseverin müdahale ettiği görüntüler, sosyal medyada hızla yayıldı. Tepki gören olayda, köpekleri belediyenin zehirlediği iddia edildi. Olayın ardından Sapanca Belediyesi'nden açıklama yapıldı. Açıklamada Sapanca Belediyesi Zabıta Müdürü Aydın Yıldız, zehirlenen sokak hayvanlarıyla ilgili belediyenin hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi. Görüntülerin üzücü olduğunu, ihbar üzerine zabıtanın olay yerine gittiğini belirten Yıldız, bölgedeki sokak hayvanları için daha önce sokak sakinlerinin karşılıklı olarak birbirleri hakkında Sapanca Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi. Tarafların belediyeye de şikayette bulunduğu ileri süren Yıldız, konunun üzerine gidileceğini açıkladı. 

Yıldız ayrıca, kentin ilçeleri arasında sokak hayvanları için tek rehabilitasyon merkezini açan belediyenin Sapanca Belediyesi olduğunu ifade etti.

DHA

Okunma Sayısı: 1359
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı