"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Saray Bisküvi lezzetleri şimdi çoklu paketlerde

28 Ağustos 2015, Cuma 15:05
Hem çocukların hem de yetişkinlerin gözdesi Saray Bisküvi'nin sevilen tatlarından Choco Lato, Prens Çikolatalı Gofret ve Body Bar şimdi çoklu paketleri ile raflarda yerini aldı.

Saray lezzetlerinin çoklu paketleri ile keyif dolu anlarınız artık daha da uzun sürecek.

Bisküvi, gofret, çikolata, kek, kraker ve şekerleme kategorilerinde damak zevklerine uygun, zengin ürün gamına sahip Saray Bisküvi, yenilikçi yaklaşımını sürdürmeye devam ediyor. Türkiye’nin sevilen bisküvi markası Saray, şimdi de çoklu paket seçenekleriyle tüketicilerinin karşısına çıkıyor.

Saray Bisküvi; çikolata kaplamalı ve kaplamasız Choco Lato, Prens Çikolatalı Gofret ve Body Bar ile hazırlanan çoklu paketleri ile keyif dolu anları uzatıyor. 

Raflarda yerini alan gerçek çikolata severlerin tercihi kaplamalı Choco Lato 3’lü; vanilya ve kakao kremalı kaplamasız Choco Lato ise 4’lü paketlerde yer alıyor. Ayrıca, ağızda çıtır çıtır dağılan Prens Çikolatalı Gofret 4’lü ve enerji deposu Body Bar ise 5’li paket seçenekleri ile tüketicilerin karşısına çıkıyor. Saray’ın tüm bu lezzetlerine pek çok ulusal ve yerel zincirler ile seçkin marketlerden ulaşılabiliyor. 

Haber Merkezi

Etiketler: saray bisküvi
Okunma Sayısı: 3780
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı