"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şarj cihazına yerleştirilmiş bomba bulundu!

06 Şubat 2016, Cumartesi 15:43
Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi'ne bağlı Sulu Mahallesi'nde evindeki odunlara dinamit lokumu yerleştirilen Mehmet Özdağ'ın kayınbiraderi Sadık Öncel'in otomobiline bomba konuldu. Bomba patlamadan bulundu ve imha edildi.

İlçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Sulu Mahallesi’nden Malatya'ya gelen Sadık Öncel, kent merkezindeki işlerini tamamladıktan sonra, yeniden köye döndü. Eve gireceği sırada, otomobilin arkasında, kendine ait olmayan poşet buldu. İçini kontrol eden Sadık Öncel, bir şarj cihazı buldu. Şarj cihazının ağırlığından şüphelenen Sadık Öncel durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri yaptıkları kontrolde, telefon şarj cihazına patlayıcı yerleştirildiğini belirledi ve fünye ile kontrollü olarak patlatarak imha etti.

Sadık Öncel'in yakını Mehmet Öncel, "Şüphelendiğimiz kişiler var ama durumu tam bilmiyoruz. Durum ortaya çıkarılmalıdır" dedi.

Sulu Mahallesi'nde 1 Şubat pazartesi günü Mehmet Özdağ'ın odun atılan soba infilak etti ve ailenin 6 ferdi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kimliği belirsiz kişilerin odunların içine dinamit lokumu yerleştirdiği saptandı. Özdağ ailesinin odunluğunda yine patlayıcı yerleştirilen 5 odun ile bir matkabın içinde patlayıcı bulundu ve soruşturma başlatıldı.

DHA

Etiketler: malatya, bomba, şarj cihazı
Okunma Sayısı: 1563
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı