"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şarkıcı Çiyager'in darbedilmesi soruşturmasında 2 gözaltı

01 Şubat 2016, Pazartesi 15:03
"Çiyager" olarak tanınan şarkıcı Karakuş'un, HDP'yi eleştiren açıklamalarının gazetelerde yayımlanmasının ardından darbedilmesiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 2 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının, "Çiyager" olarak tanınan şarkıcı Mehmet Karakuş'un, HDP'yi eleştiren açıklamalarının gazetelerde yayımlanmasının ardından darbedilmesine ilişkin soruşturması sürüyor.

Soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 2 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada, Mehmet Karakuş'un Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesindeki tedavisi sürüyor.

29 Ocak Cuma günü sabah erken saatlerde Yenişehir ilçesi Toplu Konutlar'daki evinin önünde bazı kişilerin saldırısına uğrayan Karakuş'un iki koluyla el bileği kırılmıştı.

AA

Okunma Sayısı: 1329
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı