"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sarraf davasında 10 milyar dolar ceza verilebilir

02 Ocak 2018, Salı 22:53
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, partisinin İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında, ABD’de devam Hakan Atilla davasıyla ilgili “Türkiye’ye 10 milyar dolar civarında ceza verileceği söyleniyor. Bunu ödemek zorundayız. Ödemezsek bir dolar bankalarımızdan para aktaramayız” dedi.

ABD’de devam eden, Reza Zarrab’ın tanık olarak ifade verdiği Hakan Atilla davasını mahkeme salonunda izlediğini anlatan CHP’li Aksünger, şöyle devam etti: “Türkiye’ye 10 milyar dolar civarında ceza verileceği söyleniyor. Bunu ödemek zorundayız. Ödemezsek bir dolar bankalarımızdan para aktaramayız. Peki Mehmet Hakan Atilla’ya ne olacak? 5 yıl falan ceza alacak. Mehmet Hakan Atilla, günah keçisidir. Zarrab da söyledi. Zafer Çağlayan ve Süleyman Aslan’ı söyledi. Suç sabitlenince Halk Bankası’na ceza verilecek.

DHA

Etiketler: reza zarrab
Okunma Sayısı: 3177
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Fatih

    3.1.2018 06:59:24

    sözü edilen ceza miktarı çok yüksek bir rakam, Allah ülkenin malını kendi malı gibi görerek ona buna peşkeş çekenden hesabı en ağır şekilde sorsun. Kendi bekaları için masumları perişan ettiler.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı