"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sarraf'ın villasında yıkım başladı

27 Nisan 2016, Çarşamba 14:22
Rıza Sarraf'ın Kandilli'deki villasının kaçak kısımlarının yıkımına başlandı.

Sarraf'ın, Kandilli'de aldığı ve yanına yaptığı inşaat nedeniyle  tartışılan villasının kaçak bölümlerinin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Boğaziçi  İmar Müdürlüğü ekipleri tarafından iş makinalarıyla yıkımına başlandı.

Yıkım çalışmalarının başlamasının ardından Kandilli'ye gelen İstanbul  Büyükşehir Belediye Meclisinin CHP'li üyesi Hüseyin Sağ, konuyla ilgili belediye  meclisine soru önergesi verdiklerini anımsattı.

Sağ, şunları kaydetti:

"Mahalleliden gelen ihbar üzerine Beykoz Cumhuriyet Savcılığına suç  duyurusunda bulunduk. Ardından da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisine soru  önergesi verdik. Savcılık suç duyurusu neticesinde alınan ifadeler sonucunda dava  açmaya karar verdi. Dava Beykoz Adliyesinde devam ediyor. Yıkım olması güzel bir  gelişme ancak yeterli değil. Çünkü esas ana yapıdaki kaçak çatı katı ve binanın  taban alanının genişletilmesi için uğraşılmış ve bozulmuş. Tamamıyla tarihi eser  yeniden yapılmış, tarihi eser olma özelliğini kaybetmiş. Yıkımın o binada da  yapılması lazım."

AA

Okunma Sayısı: 1831
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı