"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sarraf nerede?

28 Ocak 2018, Pazar 17:13
ABD’deki İran yaptırımları dâvâsında suçunu kabul ettikten sonra savcılıkla iş birliğine giden iş adamı Rıza Sarraf’ın nerede tutulduğu hâlâ belirsizliğini koruyor.

Rıza Sarraf’ı kendisine tecavüz etmekle suçlayan Manhattan’daki cezaevinde beraber kaldığı 62 yaşındaki hücre arkadaşı Faouzi Jaber’in açtığı dâvânın kayıtlarında 19 Ocak’ta Westchester County Hapishanesi’nde Sarraf’a tebligat gönderildiği bilgisi yer alıyor. Ancak, Westchester County hapishanesinde Sarraf’ın kayıtlarına rastlanamıyor. Westchester County hapishanesi yetkilileri ise Sarraf’ın bu hapishanede tutulup tutulmadığı sorusunu yanıtsız bıraktı. New York Güney Bölge Savcılığına ulaşılamazken, Sarraf’ın avukatı Benjamin Brafman da Sarraf’ın nerede olduğu konusunda yorum yapmaktan kaçındı. Sarraf, tanıklığı sırasında cezaevindeyken kendisine bıçak çekildiğini iddia etmiş ve FBI gözetiminde olduğunu söylemişti. New York Güney Bölge Savcılığı ise Sarraf’ın FBI gözetiminde olduğunu belirtmiş ancak nerede tutulduğuna ilişkin soruları cevapsız bırakmıştı.

AA

Etiketler: rıza sarraf
Okunma Sayısı: 3150
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı