"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sarraf savcısı Bharara'dan Erdoğan tweeti

23 Eylül 2017, Cumartesi 11:31
Rıza Sarraf davasının eski savcısı Preet Bharara, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dün New York'ta yaptığı konuşma sırasında arbede çıkmasıyla ilgili bir tweet attı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün ABD’nin New York kentindeki Müslüman Toplumu’yla Buluşma Toplantısı’nda düzenlenen protesto ve sonrasında çıkan arbede ABD’de tartışmaya yol açtı.

Rıza Sarraf davasının eski savcısı Preet Bharara, Twitter’dan ABD Başkanı Donald Trump ile Erdoğan’ı eleştirdi. Bharara, çocukken yasadışı yollardan ABD’ye getirilen ve Barack Obama döneminde geçici oturma izni verilen kişileri (Dreamers) sınırdışı etmek isteyen Trump’a şu sözlerle yüklendi: “Trump şiddete başvurmayan Dreamerları sınırdışı etmek istiyor ama rol model olarak gördüğü zorba Erdoğan’ın protestocuları dövmek için istediği zaman buralara gelmesine izin veriyor.” 

Okunma Sayısı: 4882
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı