"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sayıları 12'ye yükseldi!

30 Temmuz 2016, Cumartesi 01:24
Darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından Marmaris'te konakladığı otele düzenlenen saldırıyla ilgili aranan darbe girişiminde bulunan askerlerin sayısı 12'ye yükseldi.

Marmaris-Muğla Karayolu'nun Çetibeli Mahallesi Gökçe Yokuşu mevkisinde 7 darbeci askerin yakalanmasının ardından komando, Polis Özel Harekat timleri ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri arama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Son eklenen isim Yüzbaşı Mehmet Öztürk

Yakalanan 7 darbeci askerin ifadeleri doğrultusunda aranan askerlerin sayısının 11'den 12'ye yükseldi belirtildi. Listeye eklenen son isim ise Yüzbaşı Mehmet Öztürk oldu. Darbeci 12 askerin isim ve fotoğraflarının bulunduğu liste de yeni haliyle ekiplere gönderildi.

Aranan askerler listesinde Öztürk'ün yanı sıra Şükrü Seymen, İsmail Yiğit, Mustafa Serdar Özay, Ergün Şahin, Enes Yılmaz, Muammer Gözübük, Murat Köse, Muhammet Burak İpek, Burkay Karatepe, Mehmet Demir ve Bahadır Sagun bulunuyor.

Arama çalışmaları sürüyor

Arama çalışmalarına Muğla İl Jandarma Komutanlığı ile Bornova 2. Jandarma Komando Tugay Komutanlığından özel eğitimli, tamamı rütbelilerden oluşan askerler ile Muğla İl Jandarma Komutanlığından 300 komando, 200 jandarma, 100 Özel Harekat Polisi, 6 helikopter, 3 uçak ve 1 drone de katılıyor.

Bu arada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oteline saldıran darbe girişiminde bulunan askerlerin yeni görüntüleri de ortaya çıktı.

Otelin sahil kısmına bakan güvenlik kameralarından birisine yansıyan görüntülerde, askerlerin saldırının ardından sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bölgeden ayrıldıkları görülüyor. 

AA

Okunma Sayısı: 2978
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı