"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçim bitti tartışma bitmedi

25 Haziran 2018, Pazartesi 00:19
16 NİSAN REFERANDUMUNDAKİ TARTIŞMALAR 24 HAZİRAN’DA DAHA YOĞUN ŞEKİLDE GÜNDEME GELDİ.

Sayımlar halka kapatıldı

Oylama sürerken bazı sandıklarda tesbit edilen usulsüzlüklere müdahale edildi, ama sayım başladıktan sonra birçok yerde sandıkların müşahitlere ve halka kapatılması engellenemedi. AA verileri ve onlara dayandırılan yayınlar da manipülasyon tartışmalarını tetikledi.

İYİ Parti, SP ve DP Mecliste

YSK’nın açıkladığı sonuçlarla AA’nın verileri arasındaki mesafe yoğun tartışmalara yol açtı. Milletvekili seçiminin ortaya koyduğu önemli sonuçlardan biri AKP’nin Mecliste çoğunluğu kaybetmesi oldu. İyi Parti, DP ve SP de yeni Mecliste temsil edilecek.

***

Tıklayınız:

Avrupa medyası 24 Haziran seçimlerini böyle gördü

Karamollaoğlu'ndan '24 Haziran' değerlendirmesi

Demokrasiye gölge düşürdüler

Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimi sonuçları (AA)

Etiketler: seçim, 24 haziran, yeni asya
Okunma Sayısı: 4036
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı