"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçime gidiyoruz, harbe değil

20 Nisan 2018, Cuma 17:25
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da dünkü köşe yazısında ‘Harp hiledir’ mesajını paylaşan yazar Yavuz Bahadıroğlu’nu eleştirdi.

Hakan’ın yazısının ilgili bölümü şöyle; “Muhafazakar romancı Yavuz Bahadıroğlu, şu mesajı paylaşmış sosyal medyada: “Seçimin öne çekilmesi isabetli oldu. Harp hiledir. Allah hayırlı etsin.” Bir dakika Yavuz Beyefendi bir dakika! Türkiye seçime gidiyor, harbe değil. Müslüman hilekâr olmaz seçim de harp değildir. Bu ülkenin evlatları, bu ülkeyi yönetecek kişi ve kişileri seçecek. Kimi ona oy verecek, kime buna oy verecek. Olan biten bundan ibaret. ”

 

Okunma Sayısı: 2076
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet ilhan

    22.4.2018 18:24:17

    Romanları olan, çocuk kitapları olan, saygın kişiliği olan bir adam böyle kendini maskara eder mi? Şahsı maneviden ayrılan, meşveret ruhuna inanmayan, 40 yıllık arkadaşlarına tepeden bakan, onları küçümseyerek istihza eden kişinin acı hali budur. Yeni Asya gazetesinde iken kitap fuarlarında her zaman en uzun imza kuyruğu onun olurdu. Şimdi kendi sosyal medya paylaşımlarında kimsenin kendisini aramadığından, sormadığından yakınıyor. Yazık etti kendisine. Bir sendika tarihle alakalı konferans için çağırmıştı. Etraf seyrekleşince kendimi tanıttım. Yeni Asya gazetesi okuduğumu beyan ettim. Kafasını kaldırıp bakmadı bile. Dedim, hasbünallah insan bu kadar gabileşir mi?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı