"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçime katılım yüzde 90’lara çıkmalı

22 Ekim 2015, Perşembe 12:40
Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, ülkenin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, 1 Kasım’da sandık çağrısı yaptı.

Yorgancılar, “Şikayet etmek hepimizin hakkı ama bunun çözümünün sandıktan geçtiğini bilmemiz lazım. 7 Haziran’da yüzde 82’lik oy kullanma oranının, diğer ülkelerde olduğu gibi yüzde 90’lara çıkması gerekiyor.” dedi.

EBSO Vakfı Kadınlar Birliği’nin (EBSOV) toplantısına katılan Yorgancılar, seçmene genel seçimde oy kullanma çağrısı yaptı.

Ülkenin kritik günlerden geçtiğini belirterek,

“Kardeşin kardeşe vurdurulduğu, öldürüldüğü, tahammülsüzlüğün son derece üst seviyeye çıktığı, insanların birbirini anlamaktan ziyade anlamamak için çaba sarfettiği bir süreçten gidiyoruz. Hiç kimsenin kimseye tahammülü kalmadı. Yanlış olan doğrularımızı düzeltmek için hiçbir çaba sarfetmiyoruz.” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1360
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı