"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sedat Peker hakkında inceleme başlatıldı

13 Ekim 2015, Salı 09:33
Rize Cumhuriyet Başsavcılığı, organize suç örgütü olmaktan hüküm giyen Sedat Peker'in "oluk oluk kan akacak" dediği konuşmada bir suç unsuru olup olmadığını belirlemek için konuşmanın tüm kaydını istedi.

Tescilli organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Rize'de 9 Ekim'de yaptığı konuşmada, "oluk oluk kan akacak" demiş, 10 Ekim'de meydana gelen ve en az 97 kişinin öldüğü Ankara katliamı sonrasında bu sözler tartışılmıştı.

Milliyet'te yer alan habere göre, Rize Cumhuriyet Başsavcılığı, Rize Emniyet Müdürlüğü’nü bir yazı göndererek, Sedat Peker’in yaptığı konuşmada bir suç unsuru olup olmadığını belirlemek için konuşmasının tüm kaydını istedi. Güvenlik Şubesi de kayıtları gönderdi.

Peker, konuşmasında, “Büyük hata yapıyorlar. Hatalarını fark ettikleri zaman her şey için çok geç olacak. Adeta dünyanın şah damarları kesilmişcesine oluk oluk kanları akacak. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar" demişti.

Okunma Sayısı: 1355
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • demokrat

    13.10.2015 10:13:47

    Bu mafya bozuntusunun Rize gibi aklı başında insanların olduğu yerde ne işi var.Hırsızın polisi kovaladığı,mafyanın bir partiye oy istediği bir ülkede yaşamak ne kadar azap verici.Allah'ım aklımıza mukayyet ol.Bu durumdan önce akpye oy verenler ve vermeyi düşünenler kendilerini sorgulamalı.Ne günlere kaldık...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı