"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehiriçi yolcu minibüsü çıkan yangında hurdaya döndü

25 Kasım 2015, Çarşamba 18:45
Aydın’ın Söke ilçesinde, şehiriçi bir yolcu minibüsü yandı. Karayolu kenarında alev topunu andıran minibüs, beş dakika içinde hurda yığınına döndü.

Sahibi Suat Agadut, arabanın sigorta bölümünden yanmaya başladığını belirterek, elektrik aksamından çıktığını tahmin ettiklerini söyledi.

Şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan 09 M 2646 plakalı minibüs, Yenidoğan Mahallesi’nde Yeşilköşk mevkisindeki durağa geldiğinde yolcuları indirdi. Yeniden sefere çıkmak için hareket saatini bekleyen şoför Yaşar Güneş, arabanın önünden duman çıktığını farketti. Bir anda alev kaplayan minibüsü, yangın işyeri ve diğer arabalara zarar vermemesi için karayolu kenarına kadar sürdü. Minibüsün sahibi Agadut, kimseye zarar gelmemesinin sevindirici olduğunu söyledi. İtfaiye tarafından söndürülen minibüs hurda yığınına dönerken jandarma, yangınla ilgili tahkikat başlattı.

Okunma Sayısı: 1652
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı