"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit acısı katlanarak büyüyor

11 Şubat 2016, Perşembe
Barış sürecinin bitmesiyle başlayan çatışmalı sürecin ardından hemen hemen her gün gelen şehit haberlerine sürekli yenileri ekleniyor.

Terör olaylarında artan şehit sayısıyla birlikte acılar da katlanarak büyüyor. Dün de 24 saat içinde 9 şehit haberinin gelmesi “neler oluyor?” sorusunu sordurdu. 

İlk şehit haberleri Şırnak İdil’de 1 Şubat’ta PKK’lı teröristlerin bombalı tuzağında yaralanan polis Tayfun Yüce ile aynı gün Diyarbakır Sur’da yaralanan Uzman Çavuş Hasan Talay tedavi gördükleri GATA’da şehit olmasıyla geldi. Daha sonra Cizre’deki çatışmalarda polis Osman Yurt ve Er Vedat Dolançay şehit oldu, 2 asker 1 polis yaralandı. Şırnak Uludere’de 3 memurun işe gitmek için bindiği otomobilde patlama meydana gelmesi sonucu, üçü de şehit yakını kadrosundan devlet memuru olan, Ahmet Arttı ve Diyar Oslu şehit oldu, Abdülkerim Oslu ise yaralandı. 

YİNE ŞIRNAK

Ardından Şırnak’ta gece ekip otosuna yapılan roketli saldırıda 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı. Yine Şırnak’ın İdil İlçesi’nde, Suriye sınırından Türkiye’ye sızmaya çalışan yaklaşık 10 kişilik PKK’lı grup ile bunları fark eden karakolda görevli askerler arasında çıkan çatışmada, 1er şehit olurken, 1’i yüzbaşı, 2’si uzman çavuş olmak üzere toplam 3 asker de yaralandı. Son acı haber gece yarısı Sur’dan geldi. Önceki gün Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde PKK’lı teröristler tarafından yapılan saldırıda yaralanan bir asker gece saatlerinde kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1225
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı