"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit Ali Rıza Güneş son yolculuğuna uğurlandı

29 Ağustos 2015, Cumartesi 18:36
Şehit polis memuru Güneş, memleketi Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Tunceli'nin Nazimiye İlçe Emniyet Amirliğine ve kaymakamlık lojmanlarına dün bölücü terör örgütü mensuplarınca roketatarlar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Ali Rıza Güneş'in cenazesi, memleketi Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde toprağa verildi. 

Güneş'in Türk bayrağına sarılı naaşı, Elazığ'daki törenin ardından uçakla Kapadokya Havalimanı'na oradan da Gülşehir ilçesine bağlı Yeşilöz köyündeki baba evine getirildi.

Şehidin babası Şahin Erdoğan, annesi Fadime ve yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. "Helallik" alınmasının ardından şehidin naaşı, cenaze aracıyla köy mezarlığına götürüldü. Güneş'in cenazesi, burada ikindi vakti kılınan namazın ardından defnedildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınları, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Nevşehir Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Dün, Tunceli'nin Nazimiye İlçe Emniyet Amirliğine ve kaymakamlık lojmanlarına terör örgütü mensupları tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiş, yaralanan polis memuru Ali Rıza Güneş, Elazığ Asker Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştü.

AA

Okunma Sayısı: 2784
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı