"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit er Yusuf Beylem Şanlıurfa'da defnedildi

02 Eylül 2015, Çarşamba 17:58
Kilis'te, sınırın Suriye tarafında IŞİD’in kontrolünde olan bölgeden açılan ateş sonucu şehit olan Er Yusuf Beylem, memleketi Şanlıurfa’da düzenlenen törenle köyünde defnedildi.

Şehit Mehmet Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan er Yusuf Beylem için memleketi Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı Tepecik köyünde cenaze töreni düzenlendi. Yüzlerce araçlık konvoy ile köye gelen şehit naaşı, önce baba evine götürüldü, ardından köy meydanında kurulan tören alanına getirildi. Cenaze aracına köy girişinde dev bayrak taşıyan grup eşlik etti. Tekbir getiren grup, ‘şehitler ölmez’ sloganı attı.

Şehit naaşının, cenaze namazının kılınacağı alana getirilmesinin ardından ailesi gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit yakınlarını yetkililer teskin etti. Kılınan cenaze namazının ardından şehit erin naaşı omuzlarda taşınarak köy mezarlığına götürüldü. Bu sırada şehit yakınları yine tekbirler getirerek ‘şehitler ölmez’ sloganı attı. 

Şehidin köy mezarlığında defnedilmesinin ardından kalabalık sessiz bir şekilde dağıldı.

Okunma Sayısı: 2387
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı